Cantina Ajutor Social
Util Dvs.

Acte si Legislatie

Retete pentru Dvs.

Webmaster - Info
Buletin informativ
Pentru a primi mesaje despre acest website, luati in considerare posibilitatea subscrierii la Buletinul info a site-ului.
Subscrie
Anuleaza subscrierea
19 Abonati
Despre noi - 03 - Atributii/Servicii
ATRIBUTII GENERALE

  • Cantina de Ajutor  Social prestează servicii sociale gratuite sau contra cost  persoanelor  aflate  in  situaţii economico-sociale deosebite prin  pregătirea şi  asigurarea hranei (prânzul şi cina), în limita alocaţiei de 8,50 lei / zi / persoană, hrana distribuindu-se o dată pe zi.
  • Consilierea şi informarea beneficiarilor dar şi îndrumarea spre alte instituţii abilitate în rezolvarea problemelor solicitate.
         Servirea hranei la Cantina de Ajutor Social, conform Legii 208/1997, se acordă pe bază de cerere şi acte doveditoare privind veniturile membrilor familiei. Aceste acte se depun şi se înregistrează la sediul Cantinei de Ajutor Social –Compartimentul Asistenţă Socială, iar cererea se soluţionează conform legii, în termen de 30 de zile. În ceea ce priveşte activitatea noastră am redus acest termen la maxim 10 zile.  În vederea soluţionării cazului, Directorul Cantinei, care este delegat de către Primar în baza Dispoziţiei nr.1852/07.08.2008 dispune efectuarea anchetei sociale de către asistentul social care propune deschiderea dreptului sau respingerea cererii, în funcţie de modul în care se încadrează sau nu în prevederile legale. În termen de 5 zile se comunică, în scris, solicitantului  răspunsul la cererea depusă.
momentul în care nu se mai îndeplinesc condiţiile prevăzute de Legea 208/1997, coroborată cu 416/2001. 
          Pentru o evidenţă foarte exactă, lunar, se întocmesc tabele cu cele 3 categorii de beneficiari: gratuitate, contribuţie partială de 30% din venit şi cei care beneficiază de gratuitate 90 de zile pe an. 
          Cele trei categorii de beneficiari sunt evidenţiaţi în tabele nominale care se bifează zilnic la ridicarea hranei. Evidenţa dinamicii numărului de beneficiari se transmite serviciului de contabilitate, administratorului precum şi conducerii instituţiei.


Data crearii : 27/11/2009 @ 08:28
Ultima actualizare : 26/06/2012 @ 10:02
Categoria : Despre noi


Printeaza articolul Printeaza articolul

Meniu
C O N T A C T
 
CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI TIMISOARA
CENTRUL SOCIAL DE URGENTA PTR. PERSOANE FARA ADAPOST
CU CANTINA SOCIALA

Str. Telegrafului nr. 8 Tel.0256/433645 Fax: 0256/203070
e-mail: centrulsocialtm@gmail.com
web: http://www.cantinasocialatm.ro

PROGRAM
:
Luni - Vineri  08:00 - 16:00

 
Locatia pe harta:

Vizualizare hartă mărită
CautareSondaj
Ce parere aveti despre noua structura a website-ului ?
 
Excelenta
Foarte buna
Buna
Proasta
Rezultate
Calendar
Vizitatori

   vizitatori

   vizitatori online

Stiri RSS

Sus