Cantina Ajutor Social
Util Dvs.

Acte si Legislatie

Retete pentru Dvs.

Webmaster - Info
Buletin informativ
Pentru a primi mesaje despre acest website, luati in considerare posibilitatea subscrierii la Buletinul info a site-ului.
Subscrie
Anuleaza subscrierea
19 Abonati
Despre noi - 02 - Organizare

Vizualizare organigrama in format PDF

  • Declaratiile de avere si de interese reprezintă acte personale si irevocabile, putānd fi rectificate numai īn  conditiile prevazute de lege.
  • Declaratia de avere se face īn scris, pe propria răspundere, şi cuprinde bunurile proprii, comune şi cele detinute īn indiviziune, precum şi cele ale copiilor aflati īn īntreţinere.
  • Declaratia de interese se face, īn scris, pe proprie răspundere si cuprinde functiile si activitătile, potrivit prevederilor Legii nr. 161/2003  privind unele măsuri pentru asigurarea transparentei īn exercitarea demnitătilor publice, a functiilor publice si īn mediul de afaceri, prevenirea si sanctionarea coruptiei, cu modificările si completările ulterioare, precum si ale Ordonantei de urgentă a Guvernului nr.14/2005.
  • Declaratiile de avere si de interese se depun īn termen de 15 zile de la data numirii sau alegerii īn functie ori de la data īnceperii activitătii si se actualizează anual, cel mai tārziu pānă la data de 15 iunie, pentru anul fiscal anterior.
  • Persoanele prevăzute de lege au obligatia să depună declaratie de avere si declaratie de interese in termen de cel mult 15 zile de la īncheierea mandatului sau īncetarea activitătii.
  • Declaratiile de avere si declaratiile de interesese se  publică pe pagina de internet proprie unde se păstrează cel putin 5 ani de la publicare.

 

Data crearii : 24/11/2009 @ 10:12
Ultima actualizare : 23/04/2015 @ 11:18
Categoria : Despre noi


Printeaza articolul Printeaza articolul

Meniu
C O N T A C T
 
CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI TIMISOARA
CENTRUL SOCIAL DE URGENTA PTR. PERSOANE FARA ADAPOST
CU CANTINA SOCIALA

Str. Telegrafului nr. 8 Tel.0256/433645 Fax: 0256/203070
e-mail: centrulsocialtm@gmail.com
web: http://www.cantinasocialatm.ro

PROGRAM
:
Luni - Vineri  08:00 - 16:00

 
Locatia pe harta:

Vizualizare hartă mărită
CautareSondaj
Ce parere aveti despre noua structura a website-ului ?
 
Excelenta
Foarte buna
Buna
Proasta
Rezultate
Calendar
Vizitatori

   vizitatori

   vizitatori online

Stiri RSS

Sus