Cantina Ajutor Social
Util Dvs.

Acte si Legislatie

Retete pentru Dvs.

Webmaster - Info
Buletin informativ
Pentru a primi mesaje despre acest website, luati in considerare posibilitatea subscrierii la Buletinul info a site-ului.
Subscrie
Anuleaza subscrierea
19 Abonati
Obiective si Strategii - Proiecte propuse

Cantina de Ajutor Social Timişoara este preocupată de dezvoltarea şi îmbunătăţirea serviciilor oferite beneficiarilor. În acest sens, este interesată de găsirea unor noi linii de finanţare în vederea susţinerii serviciilor dezvoltate.
  1. La începutul anului 2010 specialiştii cantinei lucrează la întocmirea şi înaintarea unui proiect „Bucătăria la tine acasă” în vederea transportării hranei la domiciliul persoanelor nedeplasabile. Proiectul este în fază avansată de scriere si urmează să fie depus in cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013 la Ministerul Dezvoltării Regionale şi a Locuinţei pe axa prioritară 3.
  2. Unul din proiectele importante ale cantinei vizează deschiderea unui „Centru Social de Urgenţă pentru Persoanele fără Adăpost” din Timişoara. Proiectul este parte integrantă dintr-un proiect mai mare al municipalităţii şi a fost inclus în Planul Integrat de Dezvoltare al Polului de Creştere Timişoara. Odată cu implementarea acestui proiect care urmează a fi depus spre finanţare la ADR Vest beneficiarii vor fi oameni fără adăpost care vor avea şansa de reintegrare socială, adăpost şi hrană pentru o perioadă determinată până la soluţionarea nevoilor personale.
  3. Cantina de Ajutor Social Timişoara va încheia un parteneriat cu Penitenciarul Timişoara în cadrul proiectului „Solidaritate pentru schimbare”. Proiectul vizează susţinerea socială a persoanelor care părăsesc penitenciarul şi doresc să se reintegreze social.

Data crearii : 16/04/2010 @ 08:58
Ultima actualizare : 26/06/2012 @ 09:38
Categoria : Obiective si Strategii


Printeaza articolul Printeaza articolul

Meniu
C O N T A C T
 
CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI TIMISOARA
CENTRUL SOCIAL DE URGENTA PTR. PERSOANE FARA ADAPOST
CU CANTINA SOCIALA

Str. Telegrafului nr. 8 Tel.0256/433645 Fax: 0256/203070
e-mail: centrulsocialtm@gmail.com
web: http://www.cantinasocialatm.ro

PROGRAM
:
Luni - Vineri  08:00 - 16:00

 
Locatia pe harta:

Vizualizare hartă mărită
CautareSondaj
Ce parere aveti despre noua structura a website-ului ?
 
Excelenta
Foarte buna
Buna
Proasta
Rezultate
Calendar
Vizitatori

   vizitatori

   vizitatori online

Stiri RSS

Sus